Garso šaltinių pasirinkimui padidinti

Į sieną montuojamas „Bluetooth Connect“

Elegantiškas į sieną montuojamas JUNG prietaisas srautiniam garso siuntimui. Naujas jungiklio dizaino „Bluetooth Connect“ priima ir groja garso signalus, gaunamus per Bluetooth iš išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ar MP3 grotuvų . Gaunamas aukštos kokybės stereo garsas.

Prietaisas valdomas liečiant 8 mygtukus, esančius dailiame jutikliniame ekrane stikliniu paviršiumi. Tokiu būdu naudotojas pasirenka garso šaltinį, norimą muzikos kūrinį, reguliuoja garso stiprumą, įjungia, išjungia muziką ir pan. Praktiška: gali įsiminti 6 pageidaujamus garso šaltinius.

Puikaus garso įrangos prijungimo galimybės
Prietaise įmontuotas stiprintuvas kartu su JUNG garsiakalbių moduliais, kurie taip pat gaminami jungiklio dizaino, užtikrina puikios kokybės garsą. Garsiakalbių modulius galima montuoti tiek kartu su prietaisu į daugiaviečius rėmelius, tiek atskirai vienviečiuose rėmeliuose. Prietaisas gaminamas populiarių AS, A, CD ir LS JUNG jungiklių dizaino serijų suteikiant naudotojui galimybę rinktis iš didelės naudojamų medžiagų ir spalvų įvairovės. Be to, naudotojas turi galimybę per garso išvadą prijungti išorinį garso stiprintuvą ar JUNG išmanųjį radiją.